A sport mindenkié

A Sport Mindenkié jótékonysági projekt azoknak a fiataloknak nyújt  segítséget,  akik bármennyire szeretnének, nem tudnak sportolni, mert hiányoznak a testmozgáshoz  szükséges ruhák, cipők és sporteszközök.

Van otthon felesleges sportcipőd, sportruhád, vagy  sporteszközöd?

                                                                                                                        VERES DÁVID RAJZA

Juttasd el hozzánk és mi elküldjük azoknak, akiknek igazán szükségük van rá.  Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Komádi, Told, Mezősas és még 15 további település sportolni vágyó fiataljai juthatnak ezáltal a mozgás öröméhez.

Az Igazgyöngy Alapítvány és a Bodyhiit Sport szervezésében megvalósuló jótékonysági programhoz csatlakozott a Sport Kártya, és számos fitness terem, az adományok összegyűjtésében és elszállításában pedig a futar.hu segít.

A Bodyhiit Sport ezen felül olyan hatékony edzésmódszerekkel és programokkal járul hozzá a program sikeréhez, melyeket könnyen megtanulhat és gyakorolhat bárki.

KÉRJÜK, OSZD MEG VAGY LÁJKOLD A KAMPÁNYT HA SZERETNÉD, HOGY MÁSOKHOZ IS ELJUSSON

A MOZGÁS ÖRÖME A LEGJOBB AJÁNDÉK 

 

A Sport Mindenkié projekt fővédnöke Tóth Vera, aki a következőt mondja a segítségnyújtás fontosságáról és az ajándékozás öröméről: Sokféle ajándék van! A legjobb talán az, amikor úgy adunk, hogy nem csak örömet szerzünk vele, hanem jót is teszünk. Ebben a programban a mozgás örömét visszük el azoknak, akik szeretnének sportolni, mozogni, de  a sportoláshoz szükséges alapok hiányoznak. 

Az adományok eljuttatása:

Személyesen: Kabinet Galéria Budapest 1085 Kőfaragó utca 15.      2017. december 5-15 között 12-18 h

illetve a kijelölt fitnesz termekben 2017. december 5-15 között nyitvatartási időben.

 

 Gold Center Oktatási és Sport Központ

1117 Budapest Budafoki út 113

 

Green Fitness 

1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 135/A

 

 

Megafitness KÖKI

1191 Budapest Vak Botyán út 75.

 

 

Újpalota Fitness 

1156 Budapest, Nyírpalota út 2.

 

Postán: Igazgyöngy Alapítvány, 4100 Berettyóújfalu, Sinka utca 7.

Az adományokat csomagold be egy reklámszatyorba vagy dobozba, írd rá, hogy mit tartalmaz,  milyen méretben, férfi vagy női. Köszönjük!

Az Igazgyöngy Alapítványról

Az alapítvány közel húsz éve küzd a mélyszegénység felszámolása ellen, a művészet, oktatás és esélyteremtés segítségével. Komplex fejlesztő munkánkban a művészeti nevelés és terepi munka kiemelkedő szerepet játszik. Hisszük, hogy a halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek integrációjában az oktatás- családgondozás, közösségfejlesztés- intézményi együttműködés hármas pillére a legmeghatározóbb, ennek szellemében terepi munkát is végzünk.  http://igazgyongyalapitvany.org/

 

A Bodyhiit Sportról

  • A Bodyhiit Sport célja a testmozgás népszerűsítése Magyarországon! Olyan módszereket és edzésprogramokat népszerűsítve, amely mindenki számára elérhető, és akár otthon is gyakorolható.
  • A Bodyhiit Sport ezen kívül az életmódváltásra ösztönöz, segítséget nyújt az egészséges táplálkozáshoz és  hatékony életviteli módszereket népszerűsít.

http://bodyhiit.hu/

A PROJEKT TÁMOGATÓI